Samenwerking

Graag werk ik samen met anderen, want natuurlijk heb ik niet altijd alle benodigde expertise zelf in huis. Voor tuinontwerpen werk ik samen met drie ontwerpbureaus: Myrthe en Marten van Dennengroen, Moniek van Tuin van de buren en Laura van Green Cocktail.

Voor grote klussen, die ik niet in mijn eentje goed kan doen, vraag ik Chris van Schipper Groenbeheer. Hij heeft veel ervaring op het gebied van tuinieren en bosbouw, ontzettend handig als er bijvoorbeeld een boom moet worden omgehaald. 

Hieronder lees je meer over de vier bedrijven. Neem ook eens een kijkje op hun websites!

Dennengroen

Dennengroen

Marten en Myrthe, samen Dennengroen. Met hart voor beplanting, natuur en landschap werken ze aan de inrichting van tuin en landschap.

Ze studeerden beide Tuin- en Landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein. Marten heeft de richting Management Buitenruimte gekozen. Voorafgaand heeft hij de hoveniersopleiding gevolgd. Hierdoor is hij sterk in de praktische aspecten binnen een tuinontwerp. Myrthe heeft de richting Landschapsarchitectuur gevolgd. Ze is creatief in het combineren van beplanting en materialen. 

In ontwerpen gaan ze graag duurzaam om met bestaande materialen.

Green Cocktail

Laura is de enthousiaste tuinontwerper achter Green Cocktail, een Arnhems ontwerpbureau voor de groenste, fijnste tuinen. En tuintjes. Nieuwsgierig, creatief, meedenkend. Fan van mooi ontworpen tuinen en groene ruimtes in grote steden. Geïnspireerd door natuur en plekken die met rust worden gelaten. Flora én fauna – want zonder het ene kan het andere niet bestaan. Altijd op zoek naar ruimte voor groen en naar het allerbeste plekje in de tuin om daarvan te genieten.

Tuin van de buren

Tuin van de buren is het ontwerpbureau van Moniek de Bakker. Na 25 jaar werken als bibliothecaris werd het tijd voor een carrière-switch. Na het afronden van een groenopleiding is zij in 2013 als tuinontwerper gaan werken.

Moniek is aangesloten bij Vakgroep Wilde Weelde. Een vakvereniging van bedrijven die milieubewust werken aan een natuurrijke omgeving.

Schipper Groenbeheer

Schipper Groenbeheer is in 2012 opgericht door Chris Schipper. Hij heeft door de jaren heen veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van tuinieren, onderhoud, bosbouw en natuur. Niet alleen in Nederland, maar ook in Schotland, Frankrijk en Noorwegen.

 

Chris z'n idee van het bedrijf begon met passie om de natuur een handje te helpen, het beter te maken en mensen erover te leren. Zijn grootste passie is het verbinden van mensen die ervaring hebben op verschillende gebieden om het werk perfect te maken. Het is een klein bedrijf dat hoogwaardige service biedt met eerlijk advies en persoonlijke communicatie.

Schipper Groenbeheer
duurzame hovenier